7PRÓBA játékunkon pecséteket lehet gyűjteni a kiállítóink által működtetett hétpróba helyszíneken.
A nehézségtől függően 1, 2 vagy egyszerre akár 3 pecsét is szerezhető egy feladat megoldásával.
A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

 

A 7PRÓBA-játék főnyereményei:

  • Hétvégi utazás a Kis-Fátrába, 2 fő részére az Eupolisz jóvoltából
  • FRESH & BLACK sátor a Decathlon jóvoltából

A főnyereményekből a délelőtti és a délutáni sorsoláson is kisorsolunk egyet-egyet.

 

A további nyereményeket ide klikkelve tekintheti meg!
A verseny részletes szabályait itt olvashatja!

 

7PRÓBA helyszínek:

Próbáltál már homokozás közben nagyon-nagyon-nagyon mélyre ásni? És meddig jutottál? Képzeld, létezik egy eszköz, kézi talajfúró a neve, amelyet arra találtak ki, hogy segítségével minél hatékonyabban minél mélyebb lyukat tudjunk fúrni a talajba és így feltárhassuk, hogy mi rejtőzik a lábunk alatt.

Úgy érzed, mindent tudsz a halakról? Látogasd meg a Szent István Egyetem standját és tedd próbára tudásod! Ha sikerül helyére tenned a dolgokat, jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

Te tudtad, hogy a csapból is ez folyik? Minden nap használjuk, de mégsem ismerjük eléggé. Te mit tudsz róla? Gyere standunkhoz és tedd próbára tudásod. Jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

Talán kicsit feledésbe merült az okos telefonok GPS korszakában, hogy a föld globális polaritását egészen kis léptékben is fel lehet használni a tájékozódásra. Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű mechanikus tájoló és a megfelelő távolság és irány koordináták. Az azimut (az arab as‑simt "irány" szóból), az a szög, amelyet valamely égi vagy földi objektumon áthaladó magassági kör képez a meridiánnal.

Meggyőződhetsz róla, mennyire ismered a környezetkímélő fortélyokat ökokvízünk kitöltésével, vagy akár a vizes élőhelyek ismeretéről is tanúságot tehetsz. Mindezt 1 7PRÓBA pecsétért!

Fogtad már a kezedben a Gellért-hegyet? Tudod mik azok a szintvonalak? Készíts háromdimenziós terepmodellt a főváros szimbolikus hegyéről! A modell elkészítéséért három 7PRÓBA pecsét jár!

Lehetséges a levegőből a föld mélyébe látni? Mik azok a negatív és pozitív növényzeti jelek? Miért örül a légi fotós a búzának, és kanyarodik másfelé, ha kukoricaföld zöldül odalenn? Hogyan segíti a frissen hullott hó a kora vaskori halomsírok kutatását?

... világosban és sötétben (UV-fényben), okos telefonnal vagy anélkül.
Tudj meg mindent a 2018-as év ásványáról! Ismerd meg a formás szépséget az őt felépítő ionoktól a nagy kristályok jellegzetes kristályformáiig, a világításfüggő színpompát, a felismerést segítő tulajdonságokat, az ásványkereskedők által alkalmazott alaki trükköket és e szép ásvány hasznát az emberiség számára!

Ha nem félsz a magasságtól és erővel is bírod, akkor kipróbálhatod, milyen az, amikor egy barlangban felfelé kell haladni és nincs kiépített út. Mássz fel a kötélen ameddig csak tudsz! A sikeres teljesítőknek két 7PRÓBA pecsét jár az útlevelükbe!

Pörgesd meg a London Eye makettet és válaszolj a kérdésekre! Ha eléggé ismered Nagy Britanniát és a brit felfedezőket, nincs okod aggodalomra! A helyes válaszolók jutatalma egy 7PRÓBA pecsétet!

Vulkán és vulkán között igen nagy lehet a különbség, amely sokszor kilométerekben mérhető. Ismerd meg a vulkáni kitörések erősségét és párosítsd elnevezéseikkel! Jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

A Magyar Földrajzi Múzeum alapítója Balázs Dénes szinte az egész világot bejárta. Hogy merre utazott és mi célból a múzeum standján te is megtudhatod. Ha próbára is teszed tudásod, egy 7PRÓBA pecsét lesz a jutalmad!

Szerinted milyen magasan lehet még találkozni állatokkal az Atacama-sivatagban magasodó közel 7000 méteres Ojos del Saladon? Hol tanyáznak a pumák és merre találkozhatuk vikunyákkal?

Próbáld ki a Volkswagen slotting pályát, a játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek, és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit.

Megmutatjuk és kipróbálható a hazánkban ritkábban, a Himalájában annál inkább használatos „mongol” technikát. A lőlap, reméljük lyukakkal tarkítva emléklapként fog szolgálni, melyet haza is lehet vinni. A nap folyamán a legtöbb találatot elérő résztvevő kapja meg a Csoma legjobb íjásza címet.

Pattanj nyeregbe, húzd fel a futócipőt vagy ismerkedj meg a nordic walking jótékony hatásaival! Sportolj, hogy sokáig sportolhass még tiszta környezetben! Csatlakozz valamelyik sport közösségünkhöz, és tegyél Te is a levegő megmentéséért! Érdeklődőinket ajándékokkal várjuk! Aktív látogatóink jutalma két 7PRÓBA pecsét!

A Travel Channel tévécsatornán áprilistól látható a „Karibi kalózok kincse” sorozat, amelyben a neves francia tengerkutató, Jacques Cousteau unokája Philippe, és felesége a világ legszebb vizeiben merül alá. Céljuk, hogy megkeressék a kalózok elveszett/elrejtett kincseit, és hogy a kalózokról szóló legendák nyomába eredjenek.

Az egyensúlyozás művészete mindenki számára ajánlott, hisz stabilitásra az élet minden területén szükségünk van. Nincs is jobb annál, mint együtt lenni a barátainkkal, lazulni és közben észre se vesszük, de fejlesztjük magunkat. A rendezvény keretein belül most Ti is elsajátíthatjátok a statikus és dinamikus trükkök sokaságát!

Kvízjátékunk megfejtői nem csak egy-egy apró ajándékkal gazdagodhatnak, de megismerhetik Málta kisebbik testvérszigetének, Gozonak egyéb látnivalóit is. A játék végére nyilvánvalóvá válik, hogy temérdek szép és izgalmas hely várja a kalandvágyókat Gozo szigetén. A résztvevők jutalma egy 7PRÓBA pecsét is!

A Royal Caribbean flottájában szeli az óceánokat a Föld legnagyobb luxushajója a Symphony of the Seas. Nálunk mindent megtudhatsz róla kvízjátékunk segítségével. Ha nem is a legnagyobb hajót, de egy kisebbet te is hajtogathatsz papírból! A résztvevők jutalma pedig egy 7PRÓBA pecsét!

A jégkorszak egyik legikonikusabb lénye a gyapjas mamut volt. Ismerjük meg közelebbről! Számold meg a mamutfog redőit és találd ki, hány éves lehetett a fog tulajdonosa! Vigyázat! A feladat becsapós! Nem mindegy, hogy melyik fogát vizsgálod.

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.