7PRÓBA játékunkon pecséteket lehet gyűjteni a kiállítóink által működtetett hétpróba helyszíneken.
A nehézségtől függően 1, 2 vagy egyszerre akár 3 pecsét is szerezhető egy feladat megoldásával.
A sorsoláson való részvételhez 7 pecsétet kell összegyűjteni a játékosoknak 7PRÓBA-útlevelükbe.

 

A 7PRÓBA-játék főnyereményei:

  • Hétvégi utazás a Kis-Fátrába, 2 fő részére az Eupolisz jóvoltából
  • FRESH & BLACK sátor a Decathlon jóvoltából

A főnyereményekből a délelőtti és a délutáni sorsoláson is kisorsolunk egyet-egyet.

 

A további nyereményeket ide klikkelve tekintheti meg!
A verseny részletes szabályait itt olvashatja!

 

7PRÓBA helyszínek:

Megmutatjuk és kipróbálható a hazánkban ritkábban, a Himalájában annál inkább használatos „mongol” technikát. A lőlap, reméljük lyukakkal tarkítva emléklapként fog szolgálni, melyet haza is lehet vinni. A nap folyamán a legtöbb találatot elérő résztvevő kapja meg a Csoma legjobb íjásza címet.

Úgy érzed, mindent tudsz a halakról? Látogasd meg a Szent István Egyetem standját és tedd próbára tudásod! Ha sikerül helyére tenned a dolgokat, jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

... világosban és sötétben (UV-fényben), okos telefonnal vagy anélkül.
Tudj meg mindent a 2018-as év ásványáról! Ismerd meg a formás szépséget az őt felépítő ionoktól a nagy kristályok jellegzetes kristályformáiig, a világításfüggő színpompát, a felismerést segítő tulajdonságokat, az ásványkereskedők által alkalmazott alaki trükköket és e szép ásvány hasznát az emberiség számára!

Talán kicsit feledésbe merült az okos telefonok GPS korszakában, hogy a föld globális polaritását egészen kis léptékben is fel lehet használni a tájékozódásra. Nem kell hozzá más, csak egy egyszerű mechanikus tájoló és a megfelelő távolság és irány koordináták. Az azimut (az arab as‑simt "irány" szóból), az a szög, amelyet valamely égi vagy földi objektumon áthaladó magassági kör képez a meridiánnal.

Pattanj nyeregbe, húzd fel a futócipőt vagy ismerkedj meg a nordic walking jótékony hatásaival! Sportolj, hogy sokáig sportolhass még tiszta környezetben! Csatlakozz valamelyik sport közösségünkhöz, és tegyél Te is a levegő megmentéséért! Érdeklődőinket ajándékokkal várjuk! Aktív látogatóink jutalma két 7PRÓBA pecsét!

Szerinted milyen magasan lehet még találkozni állatokkal az Atacama-sivatagban magasodó közel 7000 méteres Ojos del Saladon? Hol tanyáznak a pumák és merre találkozhatuk vikunyákkal?

Fogtad már a kezedben a Gellért-hegyet? Tudod mik azok a szintvonalak? Készíts háromdimenziós terepmodellt a főváros szimbolikus hegyéről! A modell elkészítéséért három 7PRÓBA pecsét jár!

Kvízjátékunk megfejtői nem csak egy-egy apró ajándékkal gazdagodhatnak, de megismerhetik Málta kisebbik testvérszigetének, Gozonak egyéb látnivalóit is. A játék végére nyilvánvalóvá válik, hogy temérdek szép és izgalmas hely várja a kalandvágyókat Gozo szigetén. A résztvevők jutalma egy 7PRÓBA pecsét is!

Lehetséges a levegőből a föld mélyébe látni? Mik azok a negatív és pozitív növényzeti jelek? Miért örül a légi fotós a búzának, és kanyarodik másfelé, ha kukoricaföld zöldül odalenn? Hogyan segíti a frissen hullott hó a kora vaskori halomsírok kutatását?

Próbáltál már homokozás közben nagyon-nagyon-nagyon mélyre ásni? És meddig jutottál? Képzeld, létezik egy eszköz, kézi talajfúró a neve, amelyet arra találtak ki, hogy segítségével minél hatékonyabban minél mélyebb lyukat tudjunk fúrni a talajba és így feltárhassuk, hogy mi rejtőzik a lábunk alatt.

Meggyőződhetsz róla, mennyire ismered a környezetkímélő fortélyokat ökokvízünk kitöltésével, vagy akár a vizes élőhelyek ismeretéről is tanúságot tehetsz. Mindezt 1 7PRÓBA pecsétért!

Próbáld ki a Volkswagen slotting pályát, a játékosok a négysávos Carrera pálya mellett álló négy kerékpárt tekerve egy-egy generátort töltenek, és az így termelt árammal hajtják a versenypálya 1:43 méretarányú Golf modelljeit.

Vulkán és vulkán között igen nagy lehet a különbség, amely sokszor kilométerekben mérhető. Ismerd meg a vulkáni kitörések erősségét és párosítsd elnevezéseikkel! Jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

A jégkorszak egyik legikonikusabb lénye a gyapjas mamut volt. Ismerjük meg közelebbről! Számold meg a mamutfog redőit és találd ki, hány éves lehetett a fog tulajdonosa! Vigyázat! A feladat becsapós! Nem mindegy, hogy melyik fogát vizsgálod.

A Royal Caribbean flottájában szeli az óceánokat a Föld legnagyobb luxushajója a Symphony of the Seas. Nálunk mindent megtudhatsz róla kvízjátékunk segítségével. Ha nem is a legnagyobb hajót, de egy kisebbet te is hajtogathatsz papírból! A résztvevők jutalma pedig egy 7PRÓBA pecsét!

A Travel Channel tévécsatornán áprilistól látható a „Karibi kalózok kincse” sorozat, amelyben a neves francia tengerkutató, Jacques Cousteau unokája Philippe, és felesége a világ legszebb vizeiben merül alá. Céljuk, hogy megkeressék a kalózok elveszett/elrejtett kincseit, és hogy a kalózokról szóló legendák nyomába eredjenek.

Pörgesd meg a London Eye makettet és válaszolj a kérdésekre! Ha eléggé ismered Nagy Britanniát és a brit felfedezőket, nincs okod aggodalomra! A helyes válaszolók jutatalma egy 7PRÓBA pecsétet!

A Magyar Földrajzi Múzeum alapítója Balázs Dénes szinte az egész világot bejárta. Hogy merre utazott és mi célból a múzeum standján te is megtudhatod. Ha próbára is teszed tudásod, egy 7PRÓBA pecsét lesz a jutalmad!

Te tudtad, hogy a csapból is ez folyik? Minden nap használjuk, de mégsem ismerjük eléggé. Te mit tudsz róla? Gyere standunkhoz és tedd próbára tudásod. Jutalmad egy 7PRÓBA pecsét!

Ha nem félsz a magasságtól és erővel is bírod, akkor kipróbálhatod, milyen az, amikor egy barlangban felfelé kell haladni és nincs kiépített út. Mássz fel a kötélen ameddig csak tudsz! A sikeres teljesítőknek két 7PRÓBA pecsét jár az útlevelükbe!

Az egyensúlyozás művészete mindenki számára ajánlott, hisz stabilitásra az élet minden területén szükségünk van. Nincs is jobb annál, mint együtt lenni a barátainkkal, lazulni és közben észre se vesszük, de fejlesztjük magunkat. A rendezvény keretein belül most Ti is elsajátíthatjátok a statikus és dinamikus trükkök sokaságát!

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.